Boende mitt på Holavedsleden

Boende mitt på Holavedsleden

Familjen Hedberg, välkomnar dig som vill bo enkelt på gård i en naturskön miljö med ekhagar, sjö, närliggande bondgård och utkiksberg inpå knuten.

Hyr arrendatorns bostad med 12 bäddar i 5 rum och stort kök med braskamin. Enkelt och stort boende med självhushåll, egna lakan och eget avresestäd. Diskmaskin, tvättmaskin, TV finns med enkla kanaler. Roddbåt och kanot finns att låna. Hästar, katter, får, lamm och höns bor på gården. Familjen som hyr ut bor på gården i huvudbyggnaden och uthyrningshuset ligger som en flygelbyggnad till boningshuset hus. Egen yta med utemöbler, grill och hängmatta samt stor gräsmatta i anslutning till ert hus finns. Start-kit med toapapper, diskmedel, tvål osv finns när ni kommer. Ytterligare ett flygelhus på gården med 6 bäddar hyrs ut vissa veckor under sommaren.

Gården ligger mitt på Holavedsleden, så är du en vandrare som söker boende passar detta boende dig. Flera fina utflyktsmål i närheten som Gränna/Visingsö, Astrid Lindgrens Värld, Vadstena slott m. fl. Loppisar, krydderi, Fisk-Rökeri…

Läs mer >>