En attraktiv webbplats som ger svar på frågorna:

Vart vill du åka?
och
Vad vill du göra?

Semestertips.nu är en webbplats där vi samlar resmål och turistföretag i hela Sverige och för alla årstider. Resmål och företag presenteras med vackra stora bilder och med bra information, och även artiklar.

Webbplatsen är ny från hösten 2021 och det kommer att tillkomma olika intressanta funktioner, resmål och många medverkande turistföretag. Den kommer att verka som hemsida och på sociala medier.

Vi har ett flertal andra lokala siter för turism som vi nu sammanför till en övergripande. Eftersom vi redan har en omfattande trafik till olika siter finns redan en grundtrafik som vi styr till Semstertips.nu. Vi har också engagerat några av Sveriges mest erfarna SEO-experter som bygger upp besökartrafik och sökordsmarknadsföring.

De övriga webbplatser som redan genererar trafik och medverkande
företag är Sommarinspiriation.se, Sverigeinspiration.se, historietips.se, skargardsleden.se och lokala siter som t.ex. Valkommentilldalarna.se.
Vi driver även webbplatsen Bytaort.nu som ger information och tips om nya orter att turista i, bosätta sig, arbeta i eller för att etablera företag.

Vi gör sedan 30 år även turstinformation i form av tematidningar och mässor; exempelvis Skärgårdsmässan och Sverigedagarna på Djurgården samt Bytaort-mässan på Stockholms Centralstation där
företag och kommuner medverkar.

Medverkan på Semestertips.nu:

Annonsbanner kostar 100 kr i månaden
Sökbar presentation kostar 300 kr i månaden
Artikel kostar 9 500 kr

Månadsbetalning kan avslutas när som helst.
Annonsörer får regelbunden statistik.

Välkommen att delta!

Skicka e-post