PGA Sweden National

På PGA National möts människor för att spela golf på banor i toppklass. För att
utvecklas på en av Europas bästa tränings-anläggningar. För middag, ett glas, eller en
konferens i klubbhuset. För att runda av, varva ned, eller växla upp. För nya
möjligheter till oslagbara möten. Varje dag.

Nyheter på anläggningen inför 2022:

  • Trackman range står klart i april. Här kan du spela mängder av banor från världen över,
    analysera dina slag, se hur långt du slår, spela spel, eller simulatorgolf.
  • PGA National Golf Academy är ett utvecklat koncept kring instruktörsverksamheten. Få hjälp med en strategianalys och få hjälp med att utveckla de delar av spelet som är
    viktigast för din golf.
  • Det har även byggts två nya padel banor.

De två 18-håls banorna på anläggningen, som är ritade av Kyle Phillips – en av världens ledande golfbanearkitekter, är helt olika. Links har en stark prägel av Skottland och Lakes – med helt annan layout och ett annat gräs leder tankarna till Florida. Fast vi är i Skåne.

Lakes Course, där Europatourtävlingen Nordea Masters spelats 2014 och 2015, har en hel del vatten. Banan har en klassisk parkkaraktär, tolkad på svenskt vis. Här möter spelaren typiska grässorter, mindre greener, fler vattenhinder och stora bunkrar. Banan har byggts med de modernaste metoderna och helt i harmoni med naturen.

Links Course är en klassiskt tidlös golfbana skapad i samklang med naturen. Banan har de typiska linksdragen med stora, vidsträckta greener och många, små djupa bunkrar med branta kanter. Greenerna är byggda på en bädd av sand och onduleras för att efterlikna äkta, skotska links (sanddyner). Från hela Links Course har du utsikt över det vackra, rödteglade klubbhuset, och vid klart väder ser du ända till Malmös Turning Torso.

HELA ANLÄGGNINGEN – alla tre banor (inklusive korthålsbanan),  träningsanläggningen och
klubbhuset med sina 17 eleganta sviter och den sagolika utsikten över de båda banorna, känns som golfarens paradis. Vill man bryta av finns även bastu, massagestolar, footgolf, boul, biljardbord med mera. Att äta en god middag, njuta av natten och spela internationell drömgolf har aldrig varit enklare än nu.

Klicka på bilderna för att visa dem större

Missa inte!

Boka era starttider online eller via nedanstående kontaktuppgifter.
Få ut det mesta av er golfupplevelse genom att kombinera er runda med ett golfpaket från 2022:-

bokning@pgaswedennational.se
040-635 51 00

www.pgaswedennational.se